Tickets voor het observatiedek A'DAM Lookout in Amsterdam

Tickets voor A’DAM LOOKOUT

Bestel je tickets eenvoudig online

Voor het uitkijkpunt A’DAM LOOKOUT in Amsterdam zijn drie verschillende tickets te koop. Ten eerste zijn er de Regular tickets waarbij je naast entree tot A’DAM Lookout ook een digitale foto van je bezoekt ontvangt en uiteraard kunt genieten van een prachtig 360 graden uitzicht over Amsterdam. Deze kosten 13,50 euro per persoon en zijn online te bestellen of aan de kassa te koop.

Daarnaast kun je kiezen voor de Premium tickets met toegang tot A’DAM Lookout, een digitale foto van je bezoek, een cadeautje en de mogelijkheid om in de avonduren tijdens de openingstijden terug te komen om Amsterdam by Night te bekijken (day & night entrance). De Premium tickets voor A’DAM LOOKOUT kosten 15 euro per persoon en zijn online te bestellen of aan de kassa te koop. Tot slot is er de Sunset Ticket and Cocktail waar je naast de toegang tot A’DAM Lookout ook een gratis cocktail kunt gaan drinken in de Bar Madam in de A’DAM Toren.

Ticketprijzen
De prijzen van de tickets voor A’DAM Lookout beginnen bij 13,50 euro per persoon, kinderen tussen de 4 en 12 jaar mogen naar binnen vanaf 6,50 euro. Kinderen onder de 4 jaar mogen gratis naar binnen. Door je tickets voor A’DAM LOOKOUT online te bestellen voorkom je te moeten wachten in de rij voor de kassa! Een win-win situatie dus!

Bovendien kun je bij het vooraf reserveren van je tickets een tijdstip kiezen zodat je zeker weet dat je op de dag naar keuze en het gewenste tijdstip naar boven kunt gaan om te genieten van het uitzicht over Amsterdam. Tickets voor het A’DAM Lookout uitkijkpunt bovenop de A’Dam Toren in Amsterdam bestel je via de website van Ticketbar.

Als je een ticket koopt voor A’DAM Lookout mag je niet alleen op de kroon op de 21e verdieping rondlopen, je krijgt ook toegang tot de 20e verdieping waar onder andere Bar Madam is gevestigd. In tegenstelling tot de 21e verdieping is de 20e verdieping volledig binnen waardoor je ook bij slecht en/of koud weer kunt genieten van een 360 graden uitzicht over Amsterdam. De 20e verdieping is namelijk rondom voorzien van één grote glaspartij zodat je altijd een uitzicht op Amsterdam krijgt. Op de verdieping van Bar Madam vind je verder nog interactieve schermen, een maquette van de stad en miniatuurmodel van de A’DAM Toren.

Ingang van A'DAM Lookout in de ADAM Toren in Amsterdam - tickets A'DAM Lookout

Regular Tickets
De prijzen van het normale ticket bedragen 12,50 euro per persoon. Kinderen tussen de 4 en 12 jaar betalen 6,50 euro. Kinderen onder de 4 jaar mogen gratis naar binnen.