Skip-the-Line ticket voor het Rijksmuseum

Sla de rij over bij het Rijksmuseum en ga gelijk door naar binnen dankzij je e-ticket! Bewonder meer dan 400 meesterwerken van kunstenaars als Jan Steen, Frans Hals, Vermeer en Rembrandt. Zie prachtige poppenkasten, een weelde aan zilverwerk en veel meer. Verwen jezelf met een dag in Het Rijksmuseum, parel van Amsterdam in het hart van de stad. Sla de rij over en dompel je onder in een wereld vol klassieke kunst.

De internationaal bejubelde collectie van het Rijks bevat werk van legendarische Hollandse meesters als Vermeer, Frans Hals en bovenal: Rembrandt met zijn Nachtwacht. In een prachtig verlichte hal kunnen bezoekers elk klein detail van dit meesterwerk bestuderen.

Maar er is veel meer te zien dan het werk van de Hollandse Meesters uit de Gouden Eeuw. De collectie bevat Delfts blauw, beeldhouwwerk, archeologische artefacten, kleding, Aziatische kunst, printen, overblijfselen uit de geschiedenis van de Nederlandse zeevaart en vele andere objecten die samen 800 jaar Nederlandse geschiedenis in een globale context representeren.

Uiteraard staat de collectie niet stil – ook nieuwe items, zoals een van Yves Saint Laurent jurk uit 1965, geïnspireerd door Mondriaan, zijn te zien.

Inbegrepen
– Toegang museum

Niet inbegrepen
– Audiotour
– Begeleide tour

Trefpunt
Rijksmuseum
Museumstraat 1 1071
CJ Amsterdam

strong>Wat te onthouden
– Facturen worden niet geaccepteerd als tickets. Je moet je gecodeerde GetYourGuide-voucher meenemen naar het museum om toegang te krijgen.
– Filmen en fotograferen is niet toegestaan.
– Tickets kunnen niet geruild of gerestitueerd worden.

Openingstijden
Dagelijks 09:00 tot 17:00 uur, elke dag van het jaar
De ticketbalie sluit om 16:30.

Kom vóór 11:00 of na 15:00 om wachten bij een vol museum te vermijden.

Het Rijksmuseum is toegankelijk voor bezoekers met een beperkte mobiliteit inclusief begeleiding. Informeer een medewerker als je een rolstoel of rollator nodig hebt. Scootmobielen zijn niet toegestaan in het museum.

Mensen die niet in staat zijn om zelfstandig door het museum te navigeren, mogen gratis een metgezel meenemen. Je kunt hier een speciaal toegangsticket voor verkrijgen bij kassa 1.

Prijs
Volwassenen vanaf 17,50 euro
Kinderen: gratis entree
De hierboven vermelde prijs kan gedateerd zijn, kijk voor de meest actuele prijzen op de website van de aanbieder