Uitzicht over Amsterdam vanuit het observatiedek van A'DAM Lookout

Bezoekersinformatie

Alles wat je moet weten als je A’DAM LOOKOUT gaat bezoeken

A’DAM LOOKOUT bevindt zich in de kroon van de A’DAM Toren (de voormalige Shell Toren) aan het IJ in Amsterdam en ligt direct naast het opvallende witte gebouw van het EYE film museum. De A’DAM Toren is te vinden op het adres Overhoeksplein 5, 1031 KS in Amsterdam. De ingang bevindt zich aan de IJ promenade direct naast het EYE film museum en tegenover het I Amsterdam kunstwerk.

Dankzij de ligging aan het water direct tegenover het centraal station van Amsterdam ben je vrij snel vanaf het station bij de A’DAM Toren. Vanaf het centraal station kun je gratis met de veerpont overvaren (naar Buiksloterweg). De veerpont vertrekt aan de achterzijde van het station, mocht je het niet kunnen vinden dan kun je in het station de borden IJ-Zijde volgen. De veerpont vaart 24 uur per dag en het duurt nog geen vijf minuten om van de ene kant naar de andere kant te varen.

Eenmaal aan de overkant aangekomen op de stop van “Buiksloterweg” is het nog een kleine wandeling naar de toren aan de linkerzijde. Aan de overkant van het EYE film museum neem je ingang A om A’DAM LOOKOUT te bezoeken.

Als je met de fiets komt kun je deze het beste bij het station parkeren om vervolgens met de veerpont over te varen naar de ADAM Toren.

Kom je met de auto? Parkeren is mogelijk in de parkeergarage van de A’DAM Toren welke 24 uur per dag, 7 dagen in de week is geopend. Parkeren in deze garage kost 2,70 per uur (90 eurocent per 20 minuten). Indien je geen navigatiesysteem hebt waar je het adres van de A’DAM Toren kunt invoeren (Overhoeksplein 5, 1031 KS Amsterdam) kun je de route naar A’DAM LOOKOUT bekijken op Google Maps.

Openingstijden
A’DAM LOOKOUT is dagelijks geopend van 10 uur ’s ochtends tot en met 10 uur in de avond. De laatste toegang tot het uitkijkpunt op de 20e verdieping is om 21:00 uur.

De openingstijden tot en met 21 maart zijn van 10:30 uur tot 21:00 uur, de kassa sluit om 20:00 uur. Vanaf 21 maart is de A’DAM LOOKOUT toren open van 10:00 uur tot 22:00 uur open, de kassa sluit om 21:00 uur.

Bij het vooraf reserveren van je tickets is het mogelijk om een keuze te maken uit tickets voor overdag en tickets voor de avond.